8.15.2011

Syksytunnelmissa..

Lenkiltä tulin juuri, tuntui että oli syksyä ilmassa.. ainakin sen verran kolea tihkusade oli niskassa koko ajan. Viittasin tekniikkatreeneille kintaalla, teen sen sijaan tämän kuun aerobista ja perusvoimaa, ei tarvitse huohottaa syyskuun ensi treeneissä (niin paljoa). Viime kuun loppu meni vielä jonkin verran penkin alle, oli sen verran sähellystä ja hippoja mistä ei voinut kieltäytyä, tänä viikonloppuna oli kanssa yhdet mutta siellä vesilinjalla.. jälkeenpäin ajatellen loistava päätös.

Käsiksestä ei ole kuullut mitään, ei vaikka kohteliaan utsimiskirjeen lähetin. En tiedä oliko se pikemmin pitkä miinus. Ajatuksissa toisen kierroksen pistäminen pystyyn, tämä ensimmäinen oli selvä huti. Toinen räpellys on jo kohtuullisessa vaiheessa. Harsin vielä ajatuksia kasaan, juoni perusosaltaan jo kirjoitettu. Kaikenlaista tarkistelua vaatii mutta kyllä se siitä.

Mitäs tässä muuta, kesä alkaa hiipua syksyyn ja pitää nauttia viimeisistä kauniista päivistä. Toisaalta lähden mieluummin lenkille kylmässä tihkusateessa kuin +30 asteen helteessä, joten ei haittaa ilmojen kylmettyminen, päinvastoin. :)

No comments:

Post a Comment